Gå till innehåll
Lurbo Ridklubb
Lurbo Ridklubb

Om LRK

Lurbo ridklubb ligger i vackra, hästvänliga omgivningar i närheten av Hågadalen. Klubben bedriver ridskoleverksamhet för elever från 3 år och uppåt.

På anläggningen finns två ridhus, utebanor och rasthagar. I stallet finns några boxar som hyrs ut till medlemmar med egen häst.

Lurbo har en aktiv och engagerad miljögrupp som har lagt mycket tid och på olika miljöfrågor. Läs om miljöarbetet som fått stor och positiv uppmärksamhet.

Klubben har en aktiv tävlingsverksamhet med allsvenska lag i både hoppning och dressyr. Med hjälp av många ideellt arbetande medlemmar arrangerar vi populära tävlingar med deltagare från hela regionen.

Vi anordnar återkommande träningar och kurser med duktiga tränare – för både ridskoleryttare och ryttare med egen häst. Under skolloven ordnar vi roliga och lärorika ridläger och kurser för alla nivåer och åldrar.

Lurbo Ridklubb har en aktiv ungdomssektion med egen styrelse. Här finns engagerade ungdomar som arrangerar klubbtävlingar, skötarkurser, partykvällar, julshow och mycket mer.

Varmt välkommen till Lurbo Ridklubb!

Publicerad: 2022-10-24

Senast uppdaterad: 2022-12-17

Författare: Monika Johansson

Senast ändrad av: Monika Johansson

Sponsorer

Besöksadress

Lurbovägen 11
755 91 UPPSALA

Postadress

Lurbovägen 11
755 91 UPPSALA

Kontakta oss

info@lurbork.se