Gå till innehåll
Lurbo Ridklubb
Lurbo Ridklubb

Hästis

Hästis är Lurbo ridklubbs verksamhet för de allra minsta ryttarna, från 3 år. Varje hästislektion innehåller både teori och ridning. Teorin består mest av pyssel med hästarna. Ridlektionen går ut på att på ett lekfullt sätt gå igenom ridningens grunder samt träna balans.

Målet med hästisverksamheten är att barnen ska känna sig trygga i stallet och på hästryggen samt ha roligt med hästarna. Hästis kan ses som en mjukstart inför att börja på ridskolan. Av säkerhetsskäl ska varje elev ha en vuxen med sig under hela lektionen. Denna behöver inte ha någon tidigare hästerfarenhet men ska vara beredd att hjälpa till med att göra iordning ponnyn inför lektionen och leda under ridningen.

Hästis kostar 275 kr per tillfälle, från och med det tredje tillfället faktureras även 250 kr i medlemsavgift. Anmälan är bindande och ingen återbetalning görs vid avbokning.

Alla som vill vara med på Hästis behöver anmäla sig i elevportalen Hippocrates Länk till annan webbplats.. OBS! Mejladressen ni anger ska vara till betalningsansvarig för barnet.

Vid frågor mejla ansvarig ridlärare marie@lurbork.se.

Varmt välkommen!

En häst och tre barn i stallet.

Publicerad: 2022-10-25

Senast uppdaterad: 2023-12-18

Författare: Inga-Lena Assarsson

Senast ändrad av: Elsa Kihlström

Sponsorer

Besöksadress

Lurbovägen 11
755 91 UPPSALA

Postadress

Lurbovägen 11
755 91 UPPSALA

Kontakta oss

info@lurbork.se