Gå till innehåll
Lurbo Ridklubb
Lurbo Ridklubb

Kallelse till Ungdomssektionens Årsmöte

Ungdomssektionens Styrelse bjuder in till årsmöte i cafeterian onsdagen den 8/2 kl. 18:30-20:00. Alla klubbens ungdomar är välkomna.

Kallelse till ungdomssektionens årsmöte i cafeterian den 8:e februari klockan 18:30-20:00

Hur?

Alla klubbens medlemmar som är under 26 år får komma på mötet! Vi ser gärna att så många som möjligt kommer, detta är er chans att göra er röst hörd för hur ni vill att Lurbo Ridklubbs ungdomsverksamhet ska utvecklas. Alla medlemmar som infinner sig på mötet och är under 26 år är röstberättigade. Röstning kommer att ske utifrån Lurbo RKs stadgar. Verksamhetsberättelse och årsredovisning kommer presenteras, samt finnas tillgängliga på hemsidan från 1/2. Styrelsen för kommande styrelseår kommer röstas fram, och eventuella motioner kommer tas upp. Motioner och valberedningens förslag på styrelse kommer finnas tillgängliga på hemsidan från 1/2. Du har chansen att vara med och påverka!

Till dig som vill söka till styrelsen:

Skicka ett mejl med din ansökan till uslurbovalberedning@gmail.com senast 29/1. Skriv en kort presenation av dig själv, varför du vill vara med i Ungdomssektionens Styrelse samt om du har erfarenhet av tidigare styrelsearbete. Till USS 2023 söker vi dig som är engagerad, beredd att ta ansvar, vill lära känna fler människor, spenderar mycket tid i stallet utöver lektionstid och är mellan 13-26 år (13 är rekommenderad yngsta ålder, men det går ba att vara yngre).

Till dig som vill skicka in en motion:

Motioner ska skickas in senast 18/1 till us@lurbork.se. I en motion skriver du förslag och motivering till något du vill att styrelsen ska jobba med/på, ändra, förbättra eller liknande. Alla får skriva och skicka in motioner, och alla inkomna motioner måste tas upp på årsmötet. Kom ihåg att underteckna hela ditt namn!

Anmälan till taco-kvällen med Ungdomssektionens Årsmöte sker via lappen i stallet på USS-väggen.

Vid frågor eller funderingar, hör av dig till oss via mail us@lurbork.se eller skicka ett meddelande på instagram @uslurbo.

Vi ser fram emot att träffa er alla och välkomna en ny styrelse!

KRAM från USS!

Hela Ungdomssektionens Styrelse hoppar upp i luften och ler samtidigt.

Publicerad: 2023-01-09

Senast uppdaterad: 2023-01-09

Författare: Milla Adler

Senast ändrad av: Milla Adler

Sponsorer

Besöksadress

Lurbovägen 11
755 91 UPPSALA

Postadress

Lurbovägen 11
755 91 UPPSALA

Kontakta oss

info@lurbork.se